Kuasai 21 Lubuk Pelanggan & Blueprint Jualan

PROGRAM

Perasan tak?

Pembeli sekarang sebenarnya dah mula rasa muak dengan teknik pemasaran kita hari-hari yang sama. Bila kita buat promosi, mereka akan kata, “Ala, ini mesti marketing je ni”. Mereka dah belajar dengan macam-macam jenis promosi yang ada diluar sana, yang menggunakan teknik jualan yang serupa.

Ada juga pembeli yang kata. “Dik, kalau adik nak jual kat akak, adik jangan guna teknik A, adik guna lah teknik B”. Eh eh dia pula nak ajar kita menjual. Tetapi itu lah sebenarnya berlaku sekarang. Kita kena terima hakikat, “bukan kuasa membeli sekarang dah kurang, tetapi teknik lama promosi kita yang buat ramai orang tak pandang”

Adakah anda sudah bersedia berjumpa dengan bakal pembeli yang semakin hari semakin bijak menilai?

MEMPERKENALKAN

IBMC direka khas untuk membantu usahawan dalam pelbagai bidang mengenal pasti 21 Lubuk Jualan dengan Teknik Kempen Pemasaran yang berkesan. Sebelum melaksanakan sebarang jenis kempen pemasaran, ada 45 checklist yang patut anda persiapkan supaya kempen pemasaran anda berjalan lancar. Jika anda berimpian membina pasukan jualan yang kuat, anda mesti mempunyai Modul Latihan Ejen dan Blueprint Jualan.

Barulah mereka lebih lama setia bersama. Siapa taknak perniagaan mereka bertahan lama? Dengan adanya rangka perbelanjaan dan Budget Tahunan, perjalanan kewangan perniagaan anda menjadi lebih tersusun.

ADAKAH ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI DIBAWAH

. Anda rasa stuck dengan idea pemasaran yang sama?
. Runsing pasukan jualan anda ramai dah tidur atau mula hilang fokus?
. Tiada Blueprint Jualan untuk 1, 3, 5 dan 10 tahun?
. Buntu cari jalan untuk bangkit berniaga semula?

SIAPA BOLEH SERTAI?

. Pemilik atau Pengasas Syarikat
. Ejen Stokis Jualan
. Mereka yang buntu tingkatkan jualan
. Mereka yang tiada banyak modal untuk kempen pemasaran
. Mereka yang sudah kehilangan ramai pasukan jualan

APA KATA MEREKA

” Bagi semua dekat sana, saya sangat-sangat sarankan semua founder yang ada, mengikuti program ini. Dengan IBMC ini dia akan memberi kita Brainstorm cara-cara kaedah nak buat kempen dan prosiding yang teratur “

Tuan Rizal
Founder Perfume Heaven

” Saya dapat belajar tentang 40 Checklist kempen yang saya perlu buat untuk mereka, cara create 21 lubuk ejen disekitar mereka dan modul latihan untuk mereka. Saya dapat perkara yang simple tapi power, dan kelainan yang saya dapat pastinya belum ada dimana-mana training yang pernah saya terlibat

Tuan Noor Hysham
Founder Have Herbal Spray

KENAPA ANDA PERLU DAFTAR COACHING IBMC SEKARANG?

1.Sudah tentu, IBMC adalah personal coaching one to one paling murah di dunia. Jangan tunggu sampai kami naikkan harga. Ramai peserta marah kami selepas habis coaching. Kenapa harga terlalu murah dengan apa value yang mereka terima? Kami boleh senyum je.

 

2. Study case marketing IBMC jauh lebih deep dan details. Bukan sekadar strategy, kami tunjukkan juga step by step persiapan dan perlaksanaan untuk cara tembusi setiap Lubuk Jualan & Lubuk Ejen yang belum pernah anda terfikir sebelum ini.

 

3. Anda akan nampak secara jelas, kemana halatuju bisnes anda dan bagaimana nak kembangkan bisnes dengan lebih padu. Insyaallah stuck dan blur tu akan hilang. Anda akan dapat 3 bentuk Blueprint untuk syarikat anda berkembang dalam masa 5 hingga 10 tahun.

 

4. Dropship, Ejen, Stokis dan Staf tak ada alasan lagi nak krik krik dan hilang dari syarikat anda. Mana tak nya, lepas balik IBMC anda dah tahu nak prepare 40 Modul Latihan jualan dan pengurusan untuk mereka.

 

5. Kami tak kedekut Business Networking dengan anda. Anda akan dibekalkan dengan pelbagai sudut rangkaian bisnes yang sudah semestinya dapat jimat banyak duit marketing. Sebab mungkin sebelum ini secara tak sedar, anda banyak guna orang tengah.

 

BANYAK LAGI SUPRISE ANDA DAPAT, YANG TAK BOLEH KAMI DEDAHKAN DISINI .

TOPIK PENUH IBMC

Pengisian Program Intensif Brainstorm Marketing Campaign

PESERTA AKAN MAHIR :

 

1. Kenapa Ejen Jualan kita sendu

2. 29 Lubuk Jualan & Sasaran Jualan
3. Bagaimana tarik minat Ejen & Pelanggan
4. Teknik bina kempen pemasaran berkesan
5. 45 Checklist sebelum kempen pemasaran
6. 15 Cara Pecah Tembok Jualan
7. Modul Latihan Ejen jualan
8. Apakah jadual aktiviti harian Ejen
9. SOP Recruitment & Development Agent
10. Formula kiraan Komisyen & Reward
11. Teknik Bina Blueprint syarikat 1- 5 tahun
12. Strategi budgeting tahunan syarikat
13. 35 dokumen penting pengurusan syarikat
14. Strategi bina 1,000 Ejen pertama
15. Cara bakar semangat Ejen

Copyright © 2019 Hisyam Ariffin | Intensif Brainstorm Marketing Campaign

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart